Home
 
 Contact
 Advies
 Bestellen
 
 Supplementen
 Afslanken
 Herbalife pakketten
 Kernvoeding
 Goed ontbijten
 Aankomen
 Vitaliteit
 
 Sport & voeding
 Herbalife24 sport
 Herbalife24 Fit DVD
 
 Herbalife SKIN Care
 Huidverzorging
 BMI berekenen
 Succes verhalen
 Shake recepten
 
 Distributeur worden
 Generation H
 
 Disclaimer
 Privacy
 Links
 
 

AANKOMEN

Herbalife heeft een aantal basisproducten om uw ondergewicht met succes aan te pakken. In tegenstelling tot onze afslankprogramma's gaat u geen maaltijden vervangen maar juist extra eten. Er zijn verschillende producten om uw welzijn te verhogen! Neem voor advies en begeleiding gerust contact met ons op.
 
Het aankomprogramma bevat de basisproducten om uw ondergewicht met succes aan te pakken. In tegenstelling tot onze afslankprogramma's gaat u geen maaltijden vervangen maar juist extra eten. Twee keer per dag een heerlijke shake extra.

Formule 1 voedingshake Evenwichtige Maaltijd Formule 1. Heerlijke, uitgebalanceerde maaltijd die een uitstekende balans geeft van hoogwaardige proteÔnen uit melk en soja, essentiŽle micronutriŽnten en toegevoegde plantenextracten en kruiden. Wanneer u gewicht probeert aan te komen of te beheersen, het zorgt voor voldoende essentiŽle vitaminen en mineralen, koolhydraten en proteÔnen. Formule 1 is er in de smaken: Vanille, Cappuccino, Aardbeien, Chocolade, Cookies and Cream en Tropische Vruchten. Voor een aankomprogramma heb je Ī 2 bussen (1 bus 550 gram) per maand nodig (o.b.v. 2 shakes/dag). Tevens is de Formule 1 verkrijgbaar in 1 portie zakjes, en maaltijdrepen, handig om mee te nemen.

Online Bestellen (Prijs zichtbaar na aanmelden) Let op! Mogelijkheid tot betalen na ontvangst van de producten

Vezels en kruiden bevat havervezels en peterselie-, oranjebloesem-, hibiscusbloemen Venkelzaadpoeder
Hoe kan het u helpen? Het eten van uitgebalanceerde voeding met veel volkoren producten kan u helpen de dagelijkse vezelhoeveelheden binnen te krijgen. Als u moeite heeft om genoeg vezels te eten, neem dan een vezelsupplement om zo te helpen de aanbevolen dagelijkse inname van 25 g vezels te bereiken. Gebruik: Neem twee tabletten bij iedere maaltijd, driemaal per dag.

De NRG tabletten zorgen voor een extra boost. Gedurende de dag kunnen er momenten zijn waarop u het gevoel heeft zich niet meer te kunnen concentreren. Als de mentale vermoeidheid toeslaat, kan het een uitdaging zijn alert en gefocust te blijven. Supplementeren met guarana kan een goede optie zijn om u gefocust en energiek te houden. Gebruik: neem dagelijks twee tot vier tabletten. Guarana is een plant die zijn oorsprong vindt in Zuid-Amerika en al eeuwenlang wordt gebruikt door de Amazone-Indianen voor het cafeïnegehalte.

 
Bestellen kunt u in onze webwinkel, telefonisch of per email.
 
Klik hier om naar de Herbalife Hoorn webwinkel te gaan
 

 

Als u geen keuze kunt maken of meer wilt weten, neem dan contact met ons op of vul een advies formulier in.
 
Top
 
 
 

© Copyright 2010 - 2017    |  Alle rechten voorbehouden. | 

Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.